20 gener 2015

1r. Congrés de Defensa del Transport Públic

1r Congrés de Defensa del Transport Públic

Què s’ha fet pel transport públic des dels moviments ciutadans?
Quines són les principals necessitats de mobilitat?
Com s’organitza una mobilització en suport al transport públic?
Com s’ha de pagar el transport públic?

Vine a títol personal o en representació d’una entitat al 1r Congrés de Defensa del Transport Públic, la primera trobada organitzada a nivell català on es posarà en comú les experiències i propostes en defensa del transport públic des de l’Empordà fins a les Terres de l’Ebre.

Farem la reunió preparatòria del 1r Congrés de Defensa del Transport Públic de Catalunya el proper dissabte 24 de gener a la seu de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona,a les 18 h (C/ Obradors, número 6-10, baixos (08002 Barcelona) i participa a conformar el programa, grups de treball i organització. Es preveu que el Congrés pugui celebrar-se un dissabte del mes de març o abril.

Convoquem: Mesa Popular del Transport Públic

Contacte: stoppujadestransport@gmail.com

Es prega confirmar assistència.