4 octubre 2017

VOTA! Millores Plaça Cooperativa, tanca zona infantil i equipament esportiu (PAM 2018)

La Plaça Cooperativa té zona infantil, però sense tanques i això fa que entrin gossos i no ofereixi seguretat per als nens doncs es pot rodejar. Molts propietaris de gossos usen l’herba contigua com a “pipican” i la gespa on accedeixen els infants sovint està plena de pipis i caques. A més, no hi ha ombra a la zona infantil, on hi ha xiprers i margallons amb punxes que no semblen els més adients. Finalment, manca equipament esportiu com altres places (cistelles de bàsquet, tennis taula, etc.)

VOTA LA PROPOSTA ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS PAM 2018!

Els suports es podran donar a través de la plataforma fins al 23 d’octubre de 2017 i del 16 al 20 d’octubre també es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de plaça Didó (horari habitual), als centres cívics i Casal de Can Parellada (de 16 a 20 h), al casal de Can Palet de Vista Alegre (16 d’octubre de 16 a 20 h), al casal de Les Fonts (18 d’octubre de 16 a 20 h) i al casal de Can Gonteres (20 d’octubre de 17,30 a 20h).

https://participa.terrassa.cat/processes/2/f/10/proposals/118